Redovna skupština Mammae kluba 10.9.12

U ponedjeljak, 10. rujna 2012. godine u 17 sati u prostoriji za sastanke Mammae kluba Varaždin u Križanićevoj ulici 33 održana je redovna skupština Županijske Lige. Uz prisutne članice Lige i članice Mammae kluba Varaždin, skupštini su prisustvovali dr. Zdravko Zgrebec, predsjednik Lige, dr. Domagoj Mlinarić, dopredsjednik, dr. Ladislava Veselić, tajnica, dr. Sandra Purković, gosp. Stojče Todorov, te zamjenica župana, gđa Blanka Glavica Ječmenica.

Na skupštini su podneseni izvještaji o radu Lige u 2011. godini, te prihvaćen plan rada za 2013. godinu. Na skupštini je istaknuta izvrsna međusobna suradnja Varaždinske županije, Lige protiv raka i Mammae kluba Varaždin.

Gđa Marija Hraščanec, predsjednica Mammae kluba Varaždin obavijestila je prisutne o pozivu Kluba žena liječenih na dojku Split za zajedničkim obilježavanjem Dana ružičaste vrpce 6. listopada 2012. godine. Klub žena iz Splita ove godine obilježava petnaestu obljetnicu rada.

U suradnji sa gospodinom Šimom Strikomanom pripremaju milenijsku fotografiju velike RUŽIČASTE VRPCE  koja je ujedno i simbol borbe protiv karcinoma dojke, a koju bi formirale žene operirane na dojku svojim tijelima na splitskoj Rivi.

Gđa Hraščanec izrazila je želju da se što više žena odazove i priključi odlasku u Split. Nažalost, svjesni smo financijskih teškoća s kojima se, često zbog bolesti naše članice susreću, ali i potrebitosti ovakvoga vida druženja i potpore žena iz različitih krajeva naše zemlje, ali s istim predznakom – karcinomom dojke i hrabrošću s kojom se protiv njega borimo.

Naša udruga:

provodi edukaciju preventivnog programa raka dojke
pomaže ženama u bržoj rehabilitaciji nakon operacije
pruža psihološku pomoć operiranim ženama
održava redovite sastanke članica Udruge svaki zadnji ponedjeljak u mjesecu u 17 sati u prostorijama udruge

Mammae klub Varaždin

Tel: 042/206-900
Fax: 042/206-901
Mob: 099/206-9000
Mail: mammae.klub.varazdin@ vz.t-com.hr

Izradio Orbis.hr