Milenijska fotografija ružičaste vrpce u Varaždinu 11. listopada 2014.

U subotu, 11. listopada u 12 sati na varaždinskom Starom gradu će biti snimljena Milenijska fotografija ružičaste vrpce, kojom se na simboličan način daje podrška oboljelima i ukazuje na važnost prevencije i ranog otkrivanja raka dojke…a snimit će ju poznati fotograf Šime Strikoman.

Organizatori ove manifestacije su Savez udruga protiv raka dojke iz Zagreba i Mammae klub iz Varaždina uz podršku Varaždinske županije i Grada Varaždina.

O važnosti prevencije raka dojke te o programu obilježavanja Dana milenijske ružičaste vrpce na konferenciji za medije će u ponedjeljak 6. listopada govoriti Marija Hrašćanec, predsjednica Mammae kluba Varaždin, prof. Marija Strnad predsjednica Saveza udruga protiv raka dojke (SURD ), dr. Zdravko Zgrebec predsjednik županijske Lige protiv raka i Ljiljana Vukota, dopredsjednica SURD-e i Udruge „SVE za NJU!“.

Na snimanje milenijske fotografije dolazi oko 300 žena iz udruga žena oboljelih na dojku Splita, Omiša, Zagreba, Pule, Koprivnice, Bjelovara,Siska, Osijeka, Karlovca…

Naša udruga:

provodi edukaciju preventivnog programa raka dojke
pomaže ženama u bržoj rehabilitaciji nakon operacije
pruža psihološku pomoć operiranim ženama
održava redovite sastanke članica Udruge svaki zadnji ponedjeljak u mjesecu u 17 sati u prostorijama udruge

Mammae klub Varaždin

Tel: 042/206-900
Fax: 042/206-901
Mob: 099/206-9000
Mail: mammae.klub.varazdin@ vz.t-com.hr

Izradio Orbis.hr